Ποιοι είμαστε

Black Ginger Catering

Στο Black Ginger προσφέρουμε υψηλή γαστρονομία μέσα από μια πλήρως προσωποποιημένη γευστική εμπειρία. Είτε θέλετε να σερβίρετε finger food, πλούσιο θεματικό μπουφέ ή ένα μενού για μία ξεχωριστή βραδιά, οι προτάσεις μας θα σας μαγέψουν. Προσαρμόζουμε τα μενού μας στις ανάγκες σας -υγιεινό, vegetarian, vegan, gluten free-. Δημιουργούμε sur-mesure ενδεικτικά μενού και συζητάμε μαζί σας ώστε να έχουμε το αποτέλεσμα που εσείς ονειρεύεστε. Το φαγητό μας παρασκευάζεται από εξαιρετικές πρώτες ύλες, ενδεχομένως και στο δικό σας χώρο παρέχοντας όλο τον κατάλληλο εξοπλισμό, και σερβίρεται από την ομάδα μας παράλληλα με επιλογές από τα καλύτερα οινοποιεία & υπηρεσίες Bar.

Η φιλοσοφία μας

Είμαστε παθιασμένοι με τους γευστικούς συνδυασμούς, τα χρώματα στα πιάτα μας, τα αγνά συστατικά, και το σωστό μαγείρεμα. Ακούμε και προτείνουμε.

Προσφέρουμε στους πελάτες μας επιλογές από προσαρμοσμένες εκδηλώσεις στις επιθυμίες τους, από την εύρεση του κατάλληλου χώρου μέχρι και του styling. Από Καινοτόμα μενού έως και επιλογές από τα καλύτερα κρασιά πάντα με τη συμβουλή των εξαίρετων συνεργατών μας. Οι καλεσμένοι σας βυθίζονται σε μία γαστριμαργική εμπειρία προετοιμασμένη από τους καλύτερους Chefs μας και σερβιρισμένη από το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας.

Το Black Ginger είναι φημισμένο για την άριστη υπηρεσία του, έχοντας περιποιηθεί πληθώρα καλεσμένων και έχοντας αφήσει μία ανεξίτηλη ανάμνηση από την μοναδική πινελιά που δίνουν οι καλύτεροι στην Ελληνική αλλά και Μεσογειακή κουζίνα.

Image

black-ginger-poioi-eimaste-pic-3

Image

black-ginger-poioi-eimaste-pic-1

Image

black-ginger-poioi-eimaste-pic-4

Image

black-ginger-poioi-eimaste-pic-5

Η δύναμη της συνέργειας

Πιστεύουμε πως τίποτα δεν θα ήταν εφικτό αν δεν υπήρχε μια αλληλουχία συνεργασιών και ανθρωπίνων σχέσεων. Το ομαδικό μας πνεύμα και η συνεχής ανάγκη για εξέλιξη μας έχουν οδηγήσει στο σχηματισμό δυνατών συνεργιών με τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου.

Ακολουθώντας το πνεύμα των καιρών, η ομάδα του Black Ginger, πλήρως εξοπλισμένη σε γνώση, εμπειρία καθώς και εγκαταστάσεις με τον πλέον υπερσύγχρονο εξοπλισμό, μετακινείται στο χώρο σας προσφέροντας σας αξέχαστα γευστικά οδοιπορικά, κομμένα και ραμμένα για κάθε περίσταση (events, γάμους, βαπτίσεις, επαγγελματικά γεύματα ακόμα και γιορτές).

Υπηρεσίες Catering

Γάμος & βάφτιση

Καθώς γνωρίζουμε ότι η ημέρα του γάμου σας είναι μια από τις πιο αξέχαστες μέρες της ζωής ενός ανθρώπου, φροντίζουμε να γίνει ξεχωριστή. Διοργανώνουμε κάθε είδους γαμήλια δεξίωση σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, από πάρτυ σε παραλία, cocktail, ή και δεξίωση, πάντα με την μοναδική μας πινελιά. Επίσης, μετατρέπουμε τη δεξίωση της βάπτισης σε μια υπέροχη γιορτή με κατάλληλα εμπνευσμένο φαγητό, χαρά και κέφι.

Κυλικεία & πολιτισμικές εκδηλώσεις

Συνδυάζουμε την κουζίνα "εποχής", η οποία χρησιμοποιεί φρέσκα συστατικά, για να σας ταξιδέψει νόστιμα και γευστικά, και στον χώρο των κυλικείων, μουσείων, ιδρυμάτων, στα πλαίσια κάποιας συγκεκριμένης έκθεσης, συναυλίας ή άλλου πολιτισμικού event. Ξεφεύγουμε από τα στερεότυπα του παραδοσιακού catering, επινοώντας πρωτότυπες και προσωποποιημένες προτάσεις τόσο σε γεύση όσο και σε σχήμα και είδος.

Residential & εταιρικές εκδηλώσεις

Είτε έχετε κατά νου να οργανώσετε κάποια εκδήλωση στο σπίτι σας και θα θέλατε να προσφέρετε στους καλεσμένους σας την πλέον μοναδική γαστριμαργική εμπειρία, είτε επιθυμείτε να συγκεντρώσετε τους συνεργάτες σας στον χώρο της εργασίας σας, λόγω κάποιας επαγγελματικής εκδήλωσης, για εγκαίνια, λανσάρισμα προϊόντος, ή κάποιο εταιρικό event, δημιουργούμε, εμπνέουμε, και καινοτομούμε για εσάς.

Yachts και σκάφη αναψυχής

Η υπηρεσία μας Yacht catering, προσφέρει μία ανεξάντλητη πηγή δημιουργίας sur mesure γευστικών διαδρομών. Επινοούμε και διαμορφώνουμε αξέχαστες προσωπικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις σε σκάφη αναψυχής και γιωτ. Σε συνεργασία με εταιρείες προμήθειας και τροφοδοσίας σκαφών, καθώς και οινοποιεία, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες συνδυάζοντας τις με τις πιο ταιριαστές επιλογές σε ποτά, κρασιά και digestifs (cocktail bar).